RODZINA ANIOŁY - SHOWLAND

RODZINA ANIOŁY- SHOWLAND

Ogłoszenie

RODZINA ANIOŁY - SHOWLAND

#1 2015-04-22 19:22:00

ryuku

Gość

Podanko <3

PODSTAWOWE DANE
Nick:"ryuku"
Imię:Tomek
Profesja: wojownik
Level postaci:86 37%
Reputacja: blu nos
Cel w grze:chciałbym pobawić się jak na s3 ;p i dobic 93 lvl
Aktywność w grze: Siedze na grze zazwyczaj gdy nie jestem u dziewczyny ;p ale zawsze wbije na gre raz dzienie i jestem zawsze pod telefonem jak cos

KARTY SP
Posiadane karty specjalisty
SP1 - j 99+14
SP2 - j 70+9
SP3 - j 99+5
SP4 - j 78+9
SP5 - j brak               
SP6 - j  99+13       
SP7 - j 48+9                                                     
Ulubiona karta i dlaczego?: mnicszek ;p ponieważ to jest najlepsza karta woja jaką mu dali

GLACA
Jaki jest Twój stosunek do osób używających "wspomagaczy"? (potki, eliksiry, dopałki, pety): na ten temat niestety nie moge sie wypowiedzieć gdyż przyszedłem tu z s3 i tam czegoś takiego nie było ale jak widze to tutaj na calim to mnie to irytuje
RODZINA
Poprzednie rodziny :white-tiger
Dlaczego odszedles: gdyż byli tam gracze którzy doszli sie tylko doexpic za kolega i mieli wyjebane na resztę
Dlaczego wybrałeś naszą rodzinę i czego od nas oczekujesz?: gdyż są tutaj znajomi z s3 Jak Chejlin /Danek i inni ;p i oczywiscie oczekuje ogarnietych ludzi i milej atmosfery
Czy ktoś z naszej rodziny może Cie polecić? (kto): - Chejlin/Wera lecz niestety wera skonczyla juz gre
Kilka slow odemnie
nie lubie mówić o sobie gdyż jestem osobą która nie lubi za duzo mówić o sobie ludzią z gry cenie sobie jednak troche prywatności lecz mogę powiedzieć że chodzę do techniku w Częstochowie do 2 klasy na budowlankę mam nadzieję że wystarczy
Pozdrawiam

#2 2015-04-23 15:16:18

nikt

Administrator

Punktów :   

Re: Podanko <3

Jestem na Tak ale szkoda, że tak mało o sobie :3

#3 2015-04-23 15:28:18

Getsuga

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Podanko <3