RODZINA ANIOŁY - SHOWLAND

RODZINA ANIOŁY- SHOWLAND

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

RODZINA ANIOŁY - SHOWLAND

#1 2015-03-13 20:43:49

Mockingjay

Gość

Podanie Mockingjay'a. ;)

PODSTAWOWE DANE
Nick: Mockingjay
Imię: Michał
Profesja: Mag/Łucznik/Wojownik: Mag
Level postaci: 81
Reputacja: 1061197 (Blue Nos)
Cel w grze: Przede wszystkim zabicie nudy i przynosi mi to przyjemność. :>
Aktywność w grze (czas jaki poświęcasz na grę): Jestem aktywnym graczem, codziennie możecie mnie zobaczyć. Kocham Glacernon, staram się być na każdym rajdzie oraz na Caligorze. Oczywiście nie brak mi czasu na pomoc członkom fam itd. Ogółem na NosTale w tygodniu jestem dość długo, chyba,że mam dużo nauki, a w weekend to maniaczę. )

KARTY SP
Posiadane karty specjalisty:
SP1 - 71+9
SP2 - 84+9
SP3 - 84+11
SP4 - 70+9
SP5 - 92+9
SP6 - 99+13
SP7- 50+9
Ulubiona karta i dlaczego?: Moją ulubioną kartą Specjalisty jest Prorok oraz Władca Przypływów. W Proroku podobają mi się skille, a najbardziej Absorbcja, chociaż czasem podczas PvP używam jej nie potrzebnie xD W Posejdonie zaś, wszystko mi się podoba. Wygląd, skille oraz jego uniwersalność, nadaje się na rajdy na Glacernonie/Caligora oraz na ogólne bicie Demonów i expienie :>

GLACA
Jaki jest Twój stosunek do osób używających "wspomagaczy"? (potki, eliksiry, dopałki, pety): Uważam,że nie jest to sprawiedliwe, ponieważ przez zwierzaki dostajemy stuny, które uniemożliwiają nam walkę, chociaż mamy szansę,aby zabić daną osobę. Ten gracz pokazuje,że bez tych wspomagaczy na pewno nie da sobie rady. ^^
Używasz "wspomagaczy"?: Oczywiście. Mowa tutaj tylko o potach/jedzeniu. Nie robię tego podczas bicia kogoś,chyba,że ktoś namiętnie potuje, to wtedy też zdarza się,że użyje. Aczkolwiek wiem jak reagują na to członkowie/zarząd rodzin,ponieważ przynosi to wstyd fam, gdy ktoś nas rozpozna. Dlatego nie używam podczas tego bicia, miałem jedną sytuację, gdzie użyłem. Prorok używał non stop olbrzymków ._.
Ile mniej więcej czasu spędzasz na Glacy?: Około 3h, staram się być na każdym rajdzie i na każdym Caligorze

RODZINA
Poprzednie rodziny : Poprzednią moją rodziną były AfcząceLamy.
Dlaczego odszedles?: Ogółem rodzina mi się podobała, ale pewni gracze w niej doprowadzali mnie do szału i obojętność zarządu do nich. (Nie mówię tutaj o całym zarządzie, bo reszta jest w porządku ^^)
Dlaczego wybrałeś naszą rodzinę i czego od nas oczekujesz?: Wybrałem waszą rodzinę, ponieważ widziałem screena na grupie "NosTale Polska", gdzie widać iż zrobiliście Ogień w minutę. Bardzo mi się to spodobało, widać,że jesteście aktywni na Glacernonie, a to lubię. Ogółem w Nosville jest dużo osób z Waszej fam i widać,że jest to rodzina godna polecenia. Zresztą nie tylko od jednej osoby otrzymałem "cynka",żebym próbował złożyć podanie do Waszej fam. (Nie mówię tu o Waszych członkach, bo nie wiem czy kogoś znam xD). Skoro mówią to obce osoby z innych rodzin,to oznacza,że dorobiliście się FEJMU xD. Od rodziny oczekuję, a raczej od jej członków aktywności na Glacernonie, oraz aby ludzie byli pomocni i zawsze mili.
Czy ktoś z naszej rodziny może Cie polecić? (kto):

OTO JA!
Czyli kilka słów od siebie (im więcej tym lepiej):

No to jak już pisałem... Mam na imię Michał. Jestem szesnastolatkiem. Uwielbiam siatkówkę. Interesuję się matematyką oraz akwarystyką. Moją ulubioną aktorką jest  Jennifer Lawrence, pokochałem ją, gdy grała rolę jako Katniss Everdeen w filmie "Igrzyska Śmierci". Gram tylko w NosTale, czasem w Team Fortress 2. Mam dwa koty, jeden syjamski nowego typu, a drugi dachowiec. Kocham jabłkowe gumy do żucia. xDDD Nienawidzę ajfonów (*BRAK POMYSŁÓW*). xD Kocham czytać książki. Od pewnego czasu próbuję swoich sił w biegach na orientację.

Myślę,że to tyle. :>

P.S. Ważna kwestia zapewne! Posiadam TS3 i oczywiście rozmawiam przez niego. xD
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

POZDRAWIAM

#2 2015-03-13 20:53:08

Daniorocket

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Podanie Mockingjay'a. ;)

Mogę być na tak

#3 2015-03-13 21:01:38

Holy*Archer

Zbanowany

Punktów :   

Re: Podanie Mockingjay'a. ;)