RODZINA ANIOŁY- SHOWLAND
Gość
PODSTAWOWE DANE
Nick: LubięSoczuś ... Nie LubięSoczek
Imię: Adrian
Profesja: Mag/Łucznik/Wojownik Od niedawna mag
Level postaci: 67, biję szybko
Reputacja: 61324... 80 Caligor więc nosek nieb easy będzie
Cel w grze: Wbić jak największy lvl, osiągnąć więcej niż na łuczniku
Aktywność w grze (czas jaki poświęcasz na grę): W tygodniu 5 godzin, weekend 5-10
KARTY SP
Posiadane karty specjalisty:
SP1 - 20j+0
SP2 - 49j+3
SP3 - -
SP4 - w trakcie robienia
SP5 - 44j+0
SP6 - 93j+9 9pp
Ulubiona karta i dlaczego?:
Posejdon - mocne pierdzielnięcie na glacy jak i na arenkach, do expa też niczego sobie
Uniwersalny moim zdaniem.
GLACA
Jaki jest Twój stosunek do osób używających "wspomagaczy"? (potki, eliksiry, dopałki, pety): Poty/Eliksiry/Dopalacze Wkurza mnie jak +85 latają sobie z eliksirkami ataku/def i sp 5/6 +10 dajmy... patologia, pety(puszek,fibi,świnka,navy) toleruję
Używasz "wspomagaczy"?: Nie )
Ile mniej więcej czasu spędzasz na Glacy?: Zależy na razie po 1h dziennie, bo nie na tym lvl nie ma sensu, ale +74 z eq ok 2-3h
RODZINA
Poprzednie rodziny : Mam nadal fam ~Ikko~Gaijin
Dlaczego odszedles?: Chcę wrócić do starych progów, wiele osób napisze zapewne... wracaj do LoveAnime czy coś takiego
Dlaczego wybrałeś naszą rodzinę i czego od nas oczekujesz?: Bo JsoN tęskni, Milek kocham cię
Czy ktoś z naszej rodziny może Cie polecić? (kto): JsoN, wiele osób, które mnie pamiętają z innego konta
OTO JA!
Czyli kilka słów od siebie (im więcej tym lepiej): Adrian,17 lat,Leżajsk,Podkarpacie,Liceum profil hum-praw,lubię grać w NosTale,Lol'a,Cs'a Go i inne gry typu MMO.
Interesuję się historią, w przyszłości chcę zostać aktorem,lubię słuchać dubstepu,drumstepu,rapu i wszelkie gatunki muzyki.
Nowy użytkownik
Jak dla mnie Tak. Repe i lvl wbijesz spokojnie xd
Administrator
+85 blue nos / wyjątki od +75. p.s wracaj do love anime xd