RODZINA ANIOŁY- SHOWLAND
Gość
Nick: Borysiak2
Imię: Borys
Profesja: Łucznik
Level postaci: 85
Reputacja: Green Nos (830k pkt)
Cel w grze: Poznawać nowych przyjaciół i doskonalić postać
Aktywność w grze (czas jaki poświęcasz na grę): 4/5 h
KARTY SP
Posiadane karty specjalisty:
SP1 -+5 40j
SP2 -+5 33j
SP3 -+4 21j
SP4 -+9 84j
SP5 -+9 69j
SP6 -+9 55j
SP7 -+5 38j (expię ją ciągle)
Ulubiona karta i dlaczego?:
Zwiadowca i Łowca demonów. Zwiadowca dla tego, że jest bardzo mobilną kartą. Natomiast Łowca Demonów jest uniwersalny, pod PVP jak i do expienia np. w Rashid.
GLACA
Jaki jest Twój stosunek do osób używających "wspomagaczy"? (potki, eliksiry, dopałki, pety): Nie umiesz walczyć fair? To wypad.
Używasz "wspomagaczy"?: Nie, ponieważ nie chcę być jak Chaki2.
Ile mniej więcej czasu spędzasz na Glacy?: Potrafię cały czas przeznaczony na NosTale przeznaczyć na Glacę.
RODZINA
Poprzednie rodziny :~Pro*Uber*Elo~
Dlaczego odszedles?:Aktywność (3 osoby max. online)
Dlaczego wybrałeś naszą rodzinę i czego od nas oczekujesz?: Sporej aktywności oraz miłej atmosfery.
Czy ktoś z naszej rodziny może Cie polecić? (kto):Niestety nikt.
OTO JA!
Czyli kilka słów od siebie (im więcej tym lepiej):
Nazywam się Borys. Mam 15 lat i mieszkam w Bielsku-Białej(takie miasto w okolicach Krakowa i Katowic). Jestem uczniem Gimnazjum (Ha! Gimbus!). Jestem miłym lecz czasami gburowatym typem. Lubię pomagać innym jeśli jest taka możliwość i przy tym się nie narzucać. Lubię E-Sport i motoryzacje. Ulubiony zespół w CS:Go to Virtus.Pro a w LoL'u Team Solo Mid. Ulubione samochody to Shelby gt 500 super snake, Lamborghini Aventador i Koenigsegg Agera. Lubię pograć z kumplami w różne gry i przy tym dobrze się bawić(drzeć się na całe gardło).
Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie podania.
Pozdrawiam Borys.
Administrator
Dlaczego nikt nie pisze dlaczego wybral naszą fam?Może sie nie spodziewacie ale na ten punkt zwracam najbardziej uwagę. Pozytyw/zgłoś się do zarządu