RODZINA ANIOŁY - SHOWLAND

RODZINA ANIOŁY- SHOWLAND

Ogłoszenie

RODZINA ANIOŁY - SHOWLAND

#1 2015-04-15 20:06:35

Podano

Gość

Podanie TOP1

Nick:Gaara84
Imię:Pawel
Profesja:Łucznik
Level postaci:86lvl i 50%
Reputacja:GreenNos a dokladnie epy
Cel w grze:Moim celem w grze wbic 99lvl i byc w top 20
Aktywność w grze:Po szkole od 4-5 w weekend 6-8 ale dluzej

KARTY SP

Ze wzgledu na kupno equ nie kupilem wszystkich sp lecz kupie w najblizszym czasie no jak dla mnie equ wazniejsze a podstawowe sp mam xD

Posiadane karty specjalisty:
SP1-81j+9
SP2-21j+0
SP3-65j+5
SP4-20j+0
SP5-20+0
SP6-65+4

Ulubiona karta i dlaczego?/color]Ulubiona moja karta to rang od początku gry tylko tym sp grałem i jestem przywiązany do niej

[color=green]GLACA
Jaki jest twój stosunek do osób używających "wspomagaczy"? Ze po coś te wspomagacze powstały Chcą to niech używają Nie to nie Nikt im tego nie zabroni Moim zdaniem

Używasz "wspomagaczy"?:Nie używam na glacy bije jakby to powiedzieć z honorem takie sp jakie mam to się bije i bez dopalaczy  jak ini z olejkami 

RODZINA
Poprzedniej rodziny nie pamiętam ostatni raz grałem pól roku temu
[color=green]O MNIE:
Czyli kilka słów od siebie (im więcej tym lepiej): Mam na imię Paweł Pochodzę ze Śląska.Interesuje się anime typu chińskie bajki.Po za komputerem interesuje się downhill naprawami rowerów, lakierowanie.Gram jeszcze w gry takie jak cs-go/league of legends.Nie wiem co jeszcze o sobie powiedziec to chyba bedzie wszystko :)

Co do mojej zony jest nia: Nie mam :(

Stopka forum

RSS